Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за чистачки на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от juhier Покажи съобщение
    Колеги и аз на скоро ги смених предните и наистина са различни.Лявата е 51, а дясната 47.Взех ги компкект от Александър ауто за 24 лв.незнам кава марка са щот не пише на тях ама се оказваха големи ментета.Така че по-добре взимаите бош те май са ни оригинални за наште красавици. И те се продават комплект една голяма и една по-малка.
    На опаковките на БОШ, на които пише, че са за АЛФА 145 и 146, размерът е 2 бр. еднакви х 55 см. Те пък въобще не стават. Едвам ги върнах в ПРАКТИКЕР.
    А някой знае ли могат ли да се сменят само перата? И ако да има ли някакъв тарикатлък?
    ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
    ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
      На опаковките на БОШ, на които пише, че са за АЛФА 145 и 146, размерът е 2 бр. еднакви х 55 см. Те пък въобще не стават. Едвам ги върнах в ПРАКТИКЕР.
      А някой знае ли могат ли да се сменят само перата? И ако да има ли някакъв тарикатлък?
      Миналата година си купих от Динекспрес само пера. Шампион. Отиваш, казваш им коя година ти е колата и ти дават. Бяха 20 лева.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
        Миналата година си купих от Динекспрес само пера. Шампион. Отиваш, казваш им коя година ти е колата и ти дават. Бяха 20 лева.
        20 кинта само едното перо??????????? Е, не... Супер дебело....
        ПЛОВДИВ

Comment

20 лв комплекта
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

20 лв. двете предни пера.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

20 лв. двете предни пера.
              Така горе-долу по-бива... А иначе доволен ли си от тях? Как чистят?
              И те ли ти ги слагат или поне казват ли ти как става?
              ПЛОВДИВ

Comment

Така горе-долу по-бива... А иначе доволен ли си от тях? Как чистят?
                И те ли ти ги слагат или поне казват ли ти как става?
                Доволен съм. Нови пера са все пак. Аз не съм сменял сумати чистачки, така че нямам база за сравнение.
                На кутийката им пише как се сменят
                Елементарно е !

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Доволен съм. Нови пера са все пак. Аз не съм сменял сумати чистачки, така че нямам база за сравнение.
                  На кутийката им пише как се сменят
                  Елементарно е !
                  Днес бях в ДИНЕКСПРЕС, обаче момчето от магазина хал-хабер си няма от чистачки. Идва, гледа по колата, търси в компа по година и модел и накрая каза, че трябва целите рамена да си купя, щото не подлежали само перата на смяна. Не`кви ужасни цифри(( Направо съм ошашавен...
                  По-нагоре гледам, че колегите сами се оправят със смяната. Нека някой ми помогне като ми каже със 100% сигурност точно какви да взема и как се сменят, че като гледам, те май са занитени нещо. Или само гумичките могат ли да се сменят, издърпват ли се нещо...
                  Абе предстои ми път на 5 януари, а чистачките НИЩО не чистят. Става мазало направо(
                  Ако някой реално ми помогне, големо черпене обещавам. Ама ГОЛЕЕЕЕМО...
                  ПЛОВДИВ

Comment

Щом не могат да се свалят, купи си две графитени пера за 3лв и ги смени. Смяната е елементарна, огледай чистачките и ще видиш в края една метална щипка която фиксира перото. Стискаш и издърпваш. После по обратния ред.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Днес бях в ДИНЕКСПРЕС, обаче момчето от магазина хал-хабер си няма от чистачки. Идва, гледа по колата, търси в компа по година и модел и накрая каза, че трябва целите рамена да си купя, щото не подлежали само перата на смяна. Не`кви ужасни цифри(( Направо съм ошашавен...
                      По-нагоре гледам, че колегите сами се оправят със смяната. Нека някой ми помогне като ми каже със 100% сигурност точно какви да взема и как се сменят, че като гледам, те май са занитени нещо. Или само гумичките могат ли да се сменят, издърпват ли се нещо...
                      Абе предстои ми път на 5 януари, а чистачките НИЩО не чистят. Става мазало направо(
                      Ако някой реално ми помогне, големо черпене обещавам. Ама ГОЛЕЕЕЕМО...
                      Ето помагам... сори за закъснението.

Перата са Champion R51 Aerovantage 2х51 см.

Това са само пера! Купувал съм ги от Динекспрес.
                      На кутията също пише ,че са за 145,Типо,Темпра, Дедра, Делта+ХПЕ.
                      Дано ти намерят нещо.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                        Щом не могат да се свалят, купи си две графитени пера за 3лв и ги смени. Смяната е елементарна, огледай чистачките и ще видиш в края една метална щипка която фиксира перото. Стискаш и издърпваш. После по обратния ред.
                        тва е изпитано, работи перфектно
                        много по-бързо се изтриват перата, ама не пречи да си купиш няколко... може да си ги смениш и на път
                        успех
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Аз вече веднъж си сменях чистачките, но не беше много лесна процедурата. Какво имаш предвид под стискаш и метална щипка?
                          Защото при мен на края на перото има нещо като дупка, в която влиза механизма на рамото. Но този механизъм е фиксиран и доста трудно става ваденето и след това слагането на новото перо.

Comment

Сега, ако кажете и от къде да си купя рамене от НОВИТЕ и да си сложа нормални чистачки ще сте супер?
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Да използвам темата да попитам какви размери бяха чистачките за 145, че трябва да ги сменям, но търсачката нещо не мога да я ползвам като хората... Пък и темата е актуална. Мерси много.
                              Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                              Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                              Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Мааалко по-горе в темата.

Перата са Champion R51 Aerovantage 2х51 см.

Това са само пера! Купувал съм ги от Динекспрес.
                                На кутията също пише ,че са за 145,Типо,Темпра, Дедра, Делта+ХПЕ.
                                Дано ти намерят нещо.
                                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                                sigpic

Comment

Working...
                                X